Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Beter ga je het niet vinden

Beter ga je het niet vinden

Begin maart heb ik Wim gevraagd om advies en een offerte voor de plafonds. Wij hebben een platte bungalow met hoge (3 meter) plafonds. Studeerkamer-woonkamer-serre. Na inspectie door Wim kwam het advies ; Plafonds hier en daar repareren en spuiten is de beste optie. Had op internet iets gelezen over isolerende verf, en blijkbaar was ik de eerste die met deze vraag kwam. Wim zocht contact met zijn groothandel en kon deze verf ook leveren en kwam met een passende offerte. De verf is erg duur maar met wat korting voordeliger dan de internet aanbiedingen. Half maart is Wim begonnen met het compleet afplakken met dun plastic van de ruimtes. Veel werk maar uitstekend gedaan. Vervolgens werden de plafonds gespoten, dat was in een paar uur klaar. Nadat alle plastic weer verwijderd was en de verf gedroogd zagen we het resultaat. Prachtig is het geworden, we zijn er heel blij mee, We merken we ook resultaat van de isolerende verf. Warmte reflecteert en blijft meer in de kamers. Echte aanrader !!! Wim , hartelijk dank en van harte aanbevolen! 

Sietze

Vakkundige schilder

Vakkundige schilder met oog voor detail. Vriendelijke en hardwerkende man. Een aanrader! 

Kees H

Buitenschilderwerk Emmeloord

Wim heeft bij ons de buiten werk hersteld na het prutswerk van de vorige schilder. Hierdoor kwam er veel houtrot en andere ellende naar voren. Wij kunnen nu weer lachen gelukkig want het ziet er piek fijn uit.

Evert

vriendelijk, behulpzaam, en sociaal

Wim is een echte vakman. Hij let goed op de kwaliteit van het hout en de oude verflagen, en past zijn behandeling daar op aan (bv 1 of 2 verflagen, gronden, etc). Het eindresultaat ziet er prachtig uit, en kan er weer vele jaren tegen. Wim is uitermate vriendelijk, behulpzaam, en sociaal.

Rianne , Almere

professionaliteit voorop

Zeer positieve ervaring waarbij professionaliteit voorop heeft gestaan. De schilder is uitgegaan van onze behoeftes en nam leiding door ons op de beste manier te adviseren.

Gerard , Arnhem